Leuk dat je er bent.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

home  contact

| wat gaat 2021 brengen?  |

2021 wordt voor een aantal duurzame projecten waar ik mee bezig ben een spannend jaar. Gaan we daadwerkelijk met elkaar de nodige stappen zetten om projecten te realiseren?

Voor het project Windpark Holtum-Noord starten we met de dialoogtafel om afspraken te maken met de omgeving over voordeel en verminderen van overlast. Voor het windproject in Parkstad-Zuid start de zoektocht naar goede initiatiefnemers die hier een project samen met de omgeving willen vormgeven. Voor de regionale energiestrategie in Noord- en Midden Limburg zal de 1.0 versie worden ingediend bij het rijk.

En met het consortium GROW, offshore wind innovation, hopen we een paar mooie projecten te kunnen starten om windenergie productie op zee nog efficiënter te maken. 

Elk jaar brengt ook weer onverwachte, verrassende en inspirerende ontmoetingen en projecten. Daar kijk ik naar uit! Want er is meer nodig voor een duurzame wereld, dus kom maar op!