Leuk dat je er bent.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

home  contact

|  Bomen voor werk  |

Ja, mijn website staat online! Een tastbaar resultaat van de keuzes die ik in 2020 heb gemaakt. Ik ben voor mezelf begonnen, mijn hart gevolgd en nu bestaat het dan echt: Knape Advies.

Alle ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij duurzame projecten ga ik inzetten om deze wereld duurzamer te maken. Daarbij ben ik altijd op zoek naar enthousiaste mensen die dezelfde drijfveer hebben. 

Ik doe graag projecten samen met anderen: als opdrachtnemer maar ook als partner. Ik werk veel op het snijvlak van grootschalige opwek van duurzame energie, omgevingsmanagement en gebeidsontwikkeling. Zie jij daar kansen om iets samen te doen: bel me gerust.

Hopelijk tot snel!

Knape Advies